Bygning god Business kredit efter dårlig kredit

Kan du etablere gode business kredit, hvis du har dårlig personlig kredit? Svaret er ja… men med et par forbehold.
Business kreditrapporter og personlige kreditrapporter er generelt helt separate databaser af juridiske grunde. Der er dog nogle undtagelser med hensyn til hvordan uafhængige disse oplysninger kan være:
–Hvis du opererer som en enkeltmandsvirksomhed eller selskab med begrænset ansvar, er det vanskeligt at adskille dine personlige og forretningsmæssige kredit. En corporation er en meget bedre struktur til at bygge en helt uafhængig business kredit rapport.
–Experian sælger en kredit score, der er en kombination af virksomhedsejeren personlige kredithistorie og virksomheder kredithistorie.
I de tidlige år af en virksomhed, vil ejeren næsten helt sikkert være forpligtet til at personligt garantere lån. Som du etablere en stærk business kreditrating for din virksomhed, vil du dog have mere indflydelse til at forhandle om et lån uden din personlige garanti.
En advarsel: nogle mennesker forsøger at bruge business kredit fil til at gentage dårlig kredit vaner.
“Jeg har set folk, der ødelagde deres egen kredit gå ud og starte en virksomhed, trække på hjælp fra folk med gode personlige kredit til at være ledere i virksomheden og få større kreditkort. De har ikke en reel vare eller tjenesteydelse, og formålet var at bare få kredit. De ville uundgåeligt standard på corporate kredit linjer,”siger Erik Salmon, direktør for Business kredit Services for Innovative Business Services (IBS) og en erfaren business kredit coach. Hvis det er din hensigt med at etablere en business kreditrating, er du bedre tjent med at tage nogle privatøkonomi kurser for at lære at styre dine penge.
Hvis, dog du lovligt ønsker at gøre en gå i en forretning, har en fast plan, og er villige til at gøre hvad der skal gøres for at få det fra jorden, bør du lade en dårlig personlig kredit rating stoppe dig. Opbygge eller genopbygge god kredit – uanset om det er personlige kredit eller business kredit – er en proces. Være tålmodig, mens du arbejder på både dine personlige og forretningsmæssige kredit. Resultaterne vil være det værd. For mere information, besøg www.businesscreditsuccess.com.