De bedst sælgende lydbøger af hele tiden

Cratejoy’s Geek & Gaming sektion kan hjælpe dig med at vælge den perfekte månedlige levering til din foretrukne tech-minded ven eller familiemedlem og har kasser til masser af andre kategorier også. “Du kan gøre rigtig godt, hvis du gør din forskning,” Mr. Campbell siger. Du kan tilmelde dig en måned audible gratis og se om du er en audiophile eller ej. Hvilke enheder er Audible tilgængelige på? For at tiltrække potentielle købere til det websted, vi har en fik et udvalg af virkelig gratis lydbøger (link nedenfor) nogle af dem er bare korte trailere, men andre er virkelig (ja de er) fuld længde.

Phil (forkortelse for Philomena) Byrnes og hendes mand kørte deres Gloucester MA detektiv agentur, indtil han blev dræbt på sit skrivebord. Nu Phil kører agenturet med hjælp fra hendes assistent Buzzy, med lejlighedsvise strejftog til Papa’s Bar, for en lille flydende forfriskning nu og da, og nogle lejlighedsvise faderlige råd fra Papa. Med ingen, der søger overskud eller undgå tab, LibriVox lydbøger app kører på et årligt budget på USD 5.000 og har tilbudt sine tjenester i mere end 15 år nu, der betjener millioner af lyttere årligt. Hvis det har været på din liste for at hente en bog oftere, nu er helt sikkert tid til at gøre det. De tilbud omfatter nyligt udgivne bøger, bestsellere, titler featured på Oprah’s Book Club og meget mere.

OverDrive er en samling af mere end 30.000 biblioteker over hele verden. Min liste over bøger læse giver mig mulighed for at måle, lydbog (www.lydbogreolen.dk) hvordan jeg gør: er jeg læser mere eller mindre end mit gennemsnitlige antal bøger om ugen? Compact-disc Mp3 lydbog – disk Mp3 lydbøger besidder forvandlet til langt mere meget omsættelige med hensyn til stort set alle værker af fiktion, som kan blive offentliggjort fra slutningen af 90’erne sammen med hurtige 2000’erne. Et stort antal klassiske tomes, der kan oversættes inde i Mp3 lydbøger været i et stykke tid non-fiction funktioner forbinder web temaer ved hjælp af forening til private fortryllelse. Enhver af disse Windows Media, iPod og mp3 lydbøger vil gøre en stor første gå, så tjek dem ud og gå efter det! Første webcast om BBCi og også byder Sophie Aldred, Anthony Stewart Head og Jacqueline Pearce . Da læsning er steget i de sidste par måneder, vil du sandsynligvis være i stand til at underholde dig selv i timevis med de andre præmie titler på Kindle butikken.

Der er også masser af virkelig snavs billige dem for under £ 1 (UK), til sidst tæller omkring 360 af disse, men det ændrer en masse (opad), så dette tal er sandsynligvis lav nu. Mange år senere testes denne fredelige beslutsomhed alvorligt, når to af deres antal bliver dræbt – og Doktorens syvende inkarnation bliver involveret i kampen mod den tilsyneladende ustoppelige general Tannis. Death Comes to Time er et originalt lydeventyr, der forener elementer fra Lægens fortid med dristige og originale ideer til sin fremtid. Da en dissident Time Lord gruppe uforvarende forårsaget ødelæggelse af en hel civilisation gennem indblanding, dens medlemmer svor at omvende sig ved at tjene universet ikke som tidens guder, men som blot mænd.