Kredit reparation Software rapporthistorik

Kredit rapport reparation projekt startede tilbage i 1995. I tid, jeg havde bare befriet mig fra langt timers arbejde tidsplan som en finansiel planlægger for American Express. Jeg lavet masser af penge som en finansiel planlægger men jeg tilbragte lidt tid med min familie. Min datter var kun 2 år gammel på tidspunktet og den eneste gang jeg så hende var, da hun var faldet i søvn. Finansielle planlæggere arbejder 12-15 timer om dagen.
En af de opgaver, finansielle planlæggere udføre er at opdatere eller reparere kreditrapporter af vores klienter. De fleste af mine kunder ønskede at købe deres drømmebolig eller starte en ny virksomhed efter salg eller lukning af den tidligere virksomhed. Lukketidspunkt forårsager ofte en negativ historie for ejerne. Det første trin i planlægning for deres økonomiske fremtid var at opdatere og reparere deres kredithistorie. De fleste af mine klienter arbejder fagfolk, der kunne nemt råd til at betale gebyr af $1500 til $3000 afhængigt af hvor meget kredit skaden var sket, for at opdatere deres kreditrapporter.
Da jeg forberedte for et karriereskift, der ville tillade mig at tilbringe mere tid med min familie, jeg blev interesseret i computer programudvikling og deltog klasser på Penn State. En af de ting jeg lærte tidligt i programmering er at du skal kende felt til at skrive et effektivt program, så jeg begyndte at udvikle en særlig let-at-bruge softwareprogram, der ville hjælpe den gennemsnitlige amerikanske forbruger at reparere deres kredit rapport historie sig og gemme dem de høje gebyrer, som advokater og finansielle planlæggere var opladning til at opdatere og reparere kreditrapporter.
Min første kredit rapport ReparationProgrammet var en brugsanvisning, der er skrevet i September 1996. Det krævede forbrugeren for at besøge en juridisk ret bibliotek i deres område og skrive kredit rapport reparation breve og personlige oplysninger selv. Dette har fungeret fint for de mennesker, der var villig til at gøre den ekstra forskning og skrive at nå deres mål. I 1999, internettet blevet mere populær og folk var på udkig efter mere funktionelle software. Det kørte mig til at skrive en ny version af kredit rapport reparation software. Denne nyere version indeholdt de 12 juridiske standardbreve, at kredit-bureauer måtte reagere på eller ansigt Small Claims Court. Jeg har også inkluderet en trinvis vejledning til at hjælpe folk med at reparere deres kreditrapporter hurtigere.
Som tiden gik, forpligtet fremskridt i computerprogrammering os til at udvikle sproget program og tilføje flere bruger kammeratlig egenskaber til vores kredit rapport reparation software. Vi har produceret en brugervenlig version af kredit reparation software, der gør det ser browser venlig, gemmer dine personlige filer, og kører på alle versioner af Microsoft Windows.
Besøg vores websted, fordi vi nu giver gratis prøve kredit reparation software for at hjælpe dig til at begynde processen med at reparere din kredit ved at vise dig hvordan, hvis du er kvalificeret, at få en gratis kredit rapport, og hvordan at Vurder din kredit Score (på samme måder gjort af store banker og finansieringsselskaber). Gennemgå din kredit Score og reparere dine rapporter kan spare dig penge ved at hjælpe dig med at sikre lavere rentesatser.
Næste, bestille kredit reparation Software V8.5, som omfatter en værktøjskasse af juridiske form kredit reparation breve og kredit reparation instruktioner. Prøv vores gratis prøve kredit rapport reparation Software til at hjælpe dig få begyndte at reparere din kredit rapporter nu. Du bør også bestille de tre store kredit-bureauet rapporter du skal bruge, så du kan se og reparere din kredithistorie. Besøg vores websted for flere oplysninger.
Daood Timazee
Timazee finansielle planer Software