Professionelle hus rengøring – den beskidte lille hemmelighed

Jeg skriver denne artikel, fordi jeg er træt af alle de bøger, der sælges, som fortæller folk hvor nemt det er at starte deres egen rengøring forretning. Jeg ikke udlede, at alle deres oplysninger er dårlig, men lad os være ærlige om hvordan “let” det virkelig er.
Der er en beskidt lille hemmelighed hængende over rengøring handel, som ingen taler om, men enhver professionel renere løber ind i. Og desværre, hvis du køber en af bøgerne om hvordan du starter din egen rengøring forretning, de vil ikke fortælle dig om dette spørgsmål og sandsynligvis ikke engang ved, den eksisterer. Hvorfor ikke de vide det eksisterer? Fordi bog var mere end sandsynligt, skrevet af en business professional og ikke en rengøring professional.
For at dele ansvaret, vil jeg være ærlig og afsløre, at selv professionelle rengøringsassistenter ikke tale om dette spørgsmål. Og jeg kan ikke regne ud hvorfor; er de i fornægtelse, de beslutter at bare ignorere det eller er de løst til at holde deres plads i samfundet?
Hvad er den beskidte lille hemmelighed, som ingen taler om? Problemet er, at de fleste af de kunder, der betaler folk til at rense deres hus tror du er rengøring fordi du ikke kan gøre noget andet og automatisk tror, du vil arbejde for øre.
OK – sagde jeg det. Nu er det derude, fordi jeg tror, dette er bør et vigtigt spørgsmål, som folk vide før de starter en rengøring forretning. Og det er også vigtigt for de mennesker, der er i øjeblikket rengøring for at anerkende, at det eksisterer og ved der er en vej rundt om problemet.
Og når du kender det, du bør ikke lade den afholde dig fra at opbygge din forretning; bare vide, hvordan man håndtere spørgsmålet for succes.
Jeg kender en masse om dette emne, fordi jeg startede mit eget hus rengøring forretning og voksede det til en virksomhed med grupper af medarbejdere. Og jeg ikke bare starte virksomhed og straks ansætter medarbejdere til gør rengøringen. Jeg startede virksomheden og gjorde den rengøring selv.
Jeg havde været selvstændig i computerindustrien gør softwaredesign og udvikling af rådgivning til store selskaber. Dette er et hårdt felt, fordi du er på-opkald 24/7 og skal løse softwareproblemer straks. Efter gør indeværende i 18 år, jeg var brændt ud og behov for en ændring.
Jeg startede huset rengøring forretning, fordi jeg altid haft mit hus, renset af fagfolk. Og jeg var ikke tilfreds med kvaliteten af arbejdet. Jeg vidste helt sikkert hvad kunder ønskede og vidste, at jeg kunne opbygge min virksomhed baseret på dette.
Med min forretning og teknisk baggrund havde jeg ingen problemer forbereder reklame og byde på arbejdspladser. Faktisk, landede jeg 98% af de job jeg anslået. Når jeg dukkede op for at gøre den rengøring, fik jeg en helt anden reaktion fra min nye klient end da vi mødtes for estimatet.
Pludselig, troede de jeg havde brug for tilsyn under rengøring. De troede også de kunne spørge og få mere arbejde til det oprindelige citat, jeg gav dem. Og Forestil dig min overraskelse, da de begyndte at fortælle mig, hvad jeg skulle rydde på deres næste aftale!
Jeg havde altid behandlet folk rengøring for mig med professionelle respekt. Så tog det mig et stykke tid og få kunder til at finde ud af, hvad der foregik på og hvorfor. Selvfølgelig, andre rengøringsmidler arbejde alene ville falde i denne fælde og kunden fik deres måde.
Jeg snapped ud af mit indlysende overrasket stupor, gravet i mine hæle og løb min forretning, som jeg havde planlagt det. Jeg lærte, at når jeg anslået et job, kunden måtte beslutte, hvis de ønskede hvad min virksomhed tilbudt og jeg havde også til at beslutte, om jeg ønskede at rense for dette perspektiv.
Jeg brugte professionel, brugerdefinerede forretningsformularer, jeg designet og altid kræves nye kunder til at underskrive en serviceaftale. Det var op til mig at afgøre, om jeg ville bøje min regel, ikke op til kunden at kræve at jeg bøje det.
Og du ved hvad der skete? Min virksomhed holdt stigende, henvisningerne holdes der kommer i og denne beskidte lille hemmelighed påvirket længere mig.
Når jeg skrev The hus rengøring Pro til at starte og vokse din hus rengøring forretning, jeg fyldte den med alle de vigtige oplysninger nødvendige for legalities, reklame, rengøringsmidler og det nødvendige udstyr og de nøjagtige rengøring procedurer jeg brugte for hastighed og kvalitet. Men jeg også inkluderet alle de tips, tricks og hemmeligheder jeg har fundet der ikke indgik i nogen bøger jeg fandt sælges.
Jeg mener virkelig, at hvert hus renere kan tjene en fuldtids indkomst og nyde den rengøring handel ved at vide, hvad de kan forvente før de kommer ind i en forretning, de ikke kan være helt forberedt til.